Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problemy, sugestie, zauważone błędy co do funkcjonowania forum
#11
                                               
#12
                                                       

nie ma takiego ograniczenia do 10 zdjęć spokojnie załadawołem z dwóch kont admina i zwykłegousera 10 zdjęć +

                                                   

do tego spokojnie połaczyłem posty, limit załaczników jest ustawiony na 100, możesz dokładnie opisac problem?
#13
Na kompie na forum w wersji "default" w przeglądarce Chrome na liście użytkowników moderatorzy mają takie krzaki (foto pierwsze)

Duga rzecz - czerwonym zaznaczyłam miejsce - wygląda na to, że biały napis nachodzi na napis "miniatury" i tak jest w każdym poście gdzie dodane są zdjęcia (drugie foto)
Chciałam dodać screena na którym w edytorze zdjęć na telefonie zakreśliłam coś palcem na czerwono. Tego screena załadowałam, pojawił się na liście załączników, ale po aktualizowaniu posta ostatecznie się w nim nie pojawił. Zdjęcie które jest w poście (z czerwonym zakreśleniem), to screen screena - nie edytowany w edytorze zdjęć w tel. Nie wiem czy to jest problemem (edytowanie zdjęcia) i uniemożliwia dodanie go na forum czy może ja czegoś nie potrafiłam ogarnąć.

Trzecia rzecz - na telefonie w przeglądarce Chrome w widoku forum default i netpen nie wszędzie zawija tekst/menu (trzecie foto). Nie da się oddalić/pomniejszyć/przesunąć - ucina część menu/tabelki (screen robiony w orientacji poziomej - w pionie wiadomo - ucina jeszcze więcej)


Załączone pliki Miniatury
           
#14
Jest problem przy zakładaniu nowego konta na forum.
Wyskakuje komunikat o baku wpisania liter z obrazka. Obrazek się nie pokazuje
#15
niech ktoś sprawdzi teraz czy już działa
Calibra Tsunami Best ET:8,471 -> Dragracelist
Mickey Garage
Racing Custom Parts
#16
Prosze teraz spróbować i przetestować, problem powinien być rozwiązany ale nie mam czasu już testować bo jak wiecie praca....
#17
Jest ok. Dzięki Smile
#18
Zauwazylem ze z datami jest problem. Zamiana jest dnia z miesiacem.np 01.21.2020
#19
czy PW na tym forum działa prawidłowo?

wysłałem dwie wiadomości do Tytusa, jedną wczoraj i jedna dziś, ale nie widzę jej w folderze od PW? tak ma być czy coś robię źle?

jak chciałem eksportować PW - teoretycznie z folderu wysłane - aby upewnić się czy te wiadomości tam są, to nie widzę tych nowych, a jakieś stare których de facto nie mam bo je skasowałem wcześniej już

o co kaman?

dobra chyba znalazłem ustawienia PW i sobie poradzę
  


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości