Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wątek testowy - spam zone

ludzie nie maja czasu heh
Odpowiedz

Ja zaglądam ale dodałem już prezentację mojego auta, potem post co w nim odrestaurowałem no i nie bardzo jest o czym pisać ;-P

Opel Astra I Combi 1.7 TD 68 KM 1997r ex
Opel Astra I Cabrio Bertone 1.8 16V 116 KM 1996r ex
Opel Astra II 3d 1.4 16V 90 KM 1998r ex
Opel Calibra 2.0 8V 116 KM 1995r - Aktualnie
Odpowiedz

Kiedy na zlot wbijasz? Fura porobiona to czas sie pochwalic ?
Odpowiedz

(02-06-2024, 07:59)Inhalator napisał(a):  Kiedy na zlot wbijasz? Fura porobiona to czas sie pochwalic ?

Jeszcze szukam listwy prawy przedni błotnik ale nigdzie nie mogę dostać, kupiłem za to dokładki czarne pod przedni zderzak i ale brak czasu żeby zamontować.
Jak to ogarnę to trzeba będzie trochę powalczyć z detailingiem i dopiero można się chwalić.
A w jakim mieście ten zlot?

Opel Astra I Combi 1.7 TD 68 KM 1997r ex
Opel Astra I Cabrio Bertone 1.8 16V 116 KM 1996r ex
Opel Astra II 3d 1.4 16V 90 KM 1998r ex
Opel Calibra 2.0 8V 116 KM 1995r - Aktualnie
Odpowiedz

Terqz w Podlesicach

https://www.calibra-team.pl/showthread.php?tid=199
Odpowiedz

seasonaldecor.ru ecofriendlygifts.ru techaccessories.ru customprints.ru stylishfootwear.ru
Odpowiedz

seasonaldecor.ru ecofriendlygifts.ru techaccessories.ru customprints.ru stylishfootwear.ru

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości