RE: Problemy, sugestie, zauważone błędy co do funkcjonowania forum -
Administrator - 06-12-2019
misiek440 - 06-12-2019
nie ma takiego ograniczenia do 10 zdjęć spokojnie załadawołem z dwóch kont admina i zwykłegousera 10 zdjęć +
do tego spokojnie połaczyłem posty, limit załaczników jest ustawiony na 100, możesz dokładnie opisac problem?
Ola - 06-23-2019
Na kompie na forum w wersji "default" w przeglądarce Chrome na liście użytkowników moderatorzy mają takie krzaki (foto pierwsze)
Duga rzecz - czerwonym zaznaczyłam miejsce - wygląda na to, że biały napis nachodzi na napis "miniatury" i tak jest w każdym poście gdzie dodane są zdjęcia (drugie foto)
Chciałam dodać screena na którym w edytorze zdjęć na telefonie zakreśliłam coś palcem na czerwono. Tego screena załadowałam, pojawił się na liście załączników, ale po aktualizowaniu posta ostatecznie się w nim nie pojawił. Zdjęcie które jest w poście (z czerwonym zakreśleniem), to screen screena - nie edytowany w edytorze zdjęć w tel. Nie wiem czy to jest problemem (edytowanie zdjęcia) i uniemożliwia dodanie go na forum czy może ja czegoś nie potrafiłam ogarnąć.
Trzecia rzecz - na telefonie w przeglądarce Chrome w widoku forum default i netpen nie wszędzie zawija tekst/menu (trzecie foto). Nie da się oddalić/pomniejszyć/przesunąć - ucina część menu/tabelki (screen robiony w orientacji poziomej - w pionie wiadomo - ucina jeszcze więcej)
iwan - 01-27-2020
Jest problem przy zakładaniu nowego konta na forum.
Wyskakuje komunikat o baku wpisania liter z obrazka. Obrazek się nie pokazuje
Mickey - 01-28-2020
niech ktoś sprawdzi teraz czy już działa
misiek440 - 01-28-2020
Prosze teraz spróbować i przetestować, problem powinien być rozwiązany ale nie mam czasu już testować bo jak wiecie praca....
iwan - 01-29-2020
Jest ok. Dzięki
Antonios - 01-30-2020
Zauwazylem ze z datami jest problem. Zamiana jest dnia z miesiacem.np 01.21.2020
dzuma-82 - 02-15-2020
czy PW na tym forum działa prawidłowo?
wysłałem dwie wiadomości do Tytusa, jedną wczoraj i jedna dziś, ale nie widzę jej w folderze od PW? tak ma być czy coś robię źle?
jak chciałem eksportować PW - teoretycznie z folderu wysłane - aby upewnić się czy te wiadomości tam są, to nie widzę tych nowych, a jakieś stare których de facto nie mam bo je skasowałem wcześniej już
o co kaman?
dobra chyba znalazłem ustawienia PW i sobie poradzę
janee - 07-13-2021
Nic od baaardzo dawna nie sprawiło mi tyle radości, co pytanie przy rejestracji o oznaczenia uturbionego silniczka w Cali. Wózek sprzedany jakieś... 12 lat temu? A oznaczenia dalej siedzą gdzieś w głowie.